Si dice che la storia dei prodotti in rete metallica (Kanaami in Giapponese) a Kyoto va indietro di più di dieci secoli. Questi utensili, usati nelle cucine di Kyoto,  sono da anni cari agli chef della città.

L’idea di Kanaami-Tsuji è quella di produrre utensili fatti a mano che possono essere usati ai giorni nostri, usando l’esperienza e l’accortezza del passato.

Kanaami Tsuji realizza posate da tofu, setacci per il tè ed altro, tutti fatti individualmente a mano e utilizzando le tecniche tradizionali come il kiku-dashi (“schema crisantemo”) e il kikko-ami (“rete a guscio di tartaruga”)

It is said that the history of wire netting ware (“Kanaami” in Japanese) in Kyoto goes back more than ten centuries. Used as kitchen utensils in Kyoto cuisine, these tools have been cherished by chefs in the city through the ages.

Kanaami-Tsuji concept is to produce handmade utensils that can be also used in contemporary lifestyles, using the wisdom and experience of the past.

Kanaami-Tsuji offer tofu servers and tea sifts that are individually handmade, using original techniques such as kiku-dashi (“chrysanthemum pattern”) and kikko-ami (“tortoise shell netting”).

PRODUCTS MANUFACTURED BY KANAAMI TSUJI

Bugatti
Ceiling Lamp, Design by Shiina+Nardi Design, Manufacture by Kanaami Tsuji, On request
Fiori di filo
Design by Laudani Romanelli, Flower holder, Manufacture by Kanaami Tsuji, On request
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